Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Konsultantske usluge Prokuplje – KONSULTANT AGRAR DOO

Zatvoreno

Konsultantske usluge Prokuplje – KONSULTANT AGRAR DOO

Zatvoreno

Opis

 

Konsultantske usluge Prokuplje – KONSULTANT AGRAR DOO

 

Konsultantske usluge ProkupljeKONSULTANT AGRAR DOO –  pruža usluge savetovanja porodičnim, poljoprivrednim gazdinstvima (i firmama koje se bave poljoprivredom). Usluge savetovanja su s ciljem povećanja proizvodnje i poboljšanja kvaliteta proizvoda i ostvarivanja subvencija (donacija) 50-75 %.

Konsultantske usluge Prokuplje - KONSULTANT AGRAR DOO Konsultantske usluge Prokuplje - KONSULTANT AGRAR DOO

Cilj nam je da podstaknemo unapređenje poljoprivredne proizvodnje, biljne i stočarske, na imanjima poljoprivrednih proizvođača i zadruga. Sve to kroz uvođenje novih sorati hibrida poljoprivrednog bilja i rasa domaćih životinja kao i uvođenje savremene tehnologije u proizvodnju. 

         

O našem iskustvu, kompetentnost i organizacionim sposobnostima govere mnoga priznanja koje imamo:

  • Nagrada Instituta za Ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad. Za izvođenje demo ogleda stranih žita, i postizanje najboljih rezultata na jugu Srbije kao poljoprivredni proizvođač u 2011 godini.
  • Nagrada instituta Zemun Polja Beograd. Za izvođenje makro o gleda kukuruza u 2012 godini.
  • Priznanje za doprinos i realizaciju 2500 projekata u poljoprivredi. FRUUTIS BERISS (za dve godine rada), na teritoriji opštine Prokuplje, Merošina, Žitoražđa, Kuršumlija i Blace.
  • U 2016 god. Realizacija projekta Turske donacije TIKA. Prognozne stanice u PSS Prokuplje.
  • U 2017 god. Realizacija 14 traktora, 200 prik. mašina i 20 podignutih zasad, 3 hladnjače, 1 sušara   preko nacionalnih  mera  Ministarstva poljoprivrede.

Konsultantske usluge Prokuplje - KONSULTANT AGRAR DOO

Ukoliko su Vam potrebne usluge savetovanja, za unapređenje Vašeg poljoprivrednog gazdinstva, obratite nam se, stojimo Vam na usluzi! Za više informacija kontaktirajte nas putem telefona ili nam pišite na mail.

 

KONSULTANT AGRAR DOO

 

 

Za više oglasa pratite naš potral, GMG Srbija

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike