Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Autolimar i autolakirer – Salma Čaba Subotica

 

Autolimar i autolakirer –  Subotica

Autolimarska radionica Salma Čaba iz Subotice nudi usluge: autolimarskih radova, farbanja i lakiranja vozila, poliranje vozila, promene vetrobranskih stakala. Sve navedene radove vršimo na putničkim i teretnim vozilima. Kao i usluge centriranja vozila, ugradnea i zamene izduvnih sistema, visokokvalitetno termo lakiranje svih tipova vozila, u svim nijansama boja, i po želji klijenta!

Autolimar i autolakirer - Salma Čaba Subotica Autolimar i autolakirer - Salma Čaba Subotica

Farbanje lakiranje automobila – Subotica 

Proces farbanja se izvodi najmodernijom tehnologijom vodenih boja uz širok spektar koloristike. Kompjuterskim mešanjem boja postižemo tačno izabrane nijanse boja. Vozila se farbaju u specijalnoj komori koja omogućava da vozilo izgleda kao da nikada nije bilo oštećeno! Osim farbanja celog automobila i pojedinačnih delova, farbamo i male plastične delove, kao što su: retrovizori i ostali plastični delovi, bravice, ručice, spojlere i sl.

Autolimar i autolakirer - Salma Čaba Subotica

Lakiranje u termokomori garantuje visok kvalitet i izvorni izgled lakiranih delova ili segmenata! Koristimo boje i lakove poslednje generacije svetski poznatih brendova PPG i NEXA!

Uklanjamo veća i manja oštećenja na vozilima koja su nastala u prometnim nezgodama, kao posledica soljenja puteva zimi ili bilo koja druga oštećenja. Godine iskustva i stalnog usavršavanja naša su glavna prednost, jer u svetu stalnog tehnološkog napretka, neophodno je prilagoditi se novim tehnologijama i načinu rada!

Ukoliko su Vam potrebne usluge autolimarskih radova obratite nam se, i uverite se u kvalitet, efikasnost i brzinu našeg rada! 

 

Više informacija možete dobiti na navedenim brojima telefona! 

 

 

Autolimar i autolakirer – Salma Čaba Subotica

 

 

 

Izbegnite sve potencijalne probleme digitalnog marketinga, formirajte adekvatnu marketinšku kampanju, Global Media Srbija! 

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike