Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Dekorativna cigla Pančevo – „Dule dekorativa“

 

Dekorativna cigla Pančevo 

Prirodna dekorativna cigla može u potpunosti promeniti običan unutrašnji zid prostorije, odlikuje svojom trajnošću i lepim, aktraktivnim izgledom. Dekorativne cigle dodaju boju i stil bilo kojoj prostoriji u koju se ugrađuju.

Bilo da planirate ugradnju dekorativne cigle sami, ili za to želite da angažujete profesionalce, posao je vrlo jednostavan, a ugradnja brza i efikasna.

Dekorativna cigla Pančevo - "Dule dekorativa"

„Dule dekorativa“ u svom arotimanu nudi cigle sečene od švapske opeke. ŠTANGLICE SU OD STARE ŠVAPSKE OPEKE SEČENE NA MERU, zvane Listele!

Dužina 20, 30, 35 cm, visina oko 7cm debljina samo 1.5cm, pored navedenih dimezija, postoji mogućnost i sečenja po meri.

Po potrebi i dogovoru, cigle se boje u željenu boju, uz mogućnost i ugradnje.

Dekorativna cigla Pančevo - "Dule dekorativa" Dekorativna cigla Pančevo - "Dule dekorativa"

Ono što bi smo posebno naglasili da su cigle po svim standardima, odnosno od prirodne gline, nije u pitanju gips ili beton. Pogodne su za unutrašnje i spoljašnje radove, vremenske neprilike ne utiču na njih ni u kom pogledu! Cena je varijabilna, zavisi od modela i tipa ciglice.

Usluge izrade i ugradnje vršimo po potrebi i želji klijenata. Prepoznatljivi smo kvalitetnu i povoljnim cenema, radimo profesionalno, pouzdano i efikasno. Uverite se u našu ponudu i obezbedite kvalitetnu opeku za dekoraciju Vašeg prostora!

Sve dodatne informacije možete dobiti putem navedenih kontakata! 

Dekorativna cigla Pančevo – „Dule dekorativa“

 

 

 

Informišite se o novim trendovima u marketingu, posetite blog Global Media Group! 

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike