Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

Delovi za Cooper – Šabac

 

Originalni, polovni i novi delovi za MINI COOPER za modele R50, R53, R56, R60 od 2001-2006 godište i od 2007-2015 godište. U ponudi imamo motor, menjač, turbine, dizne, alternatore, anlasere, servo pumpe, zamajce, hladnjake, farove, štopove, elektronike, haube, branike, stakla, felne, gume i još mnogo toga za veliki broj MINI COOPER vozila. Radimo popravke i servis, po dogovoru ugradjujemo kupljene delove. Takodje radimo i remont servo pumpi i dajemo garanciju.

Delovi za Mini Cooper Delovi za Mini Cooper

 

Snabdeveni smo polovnim i novim delovima za sve tipove Mini Cooper vozila. Ukoliko želite da Vaš auto izgleda i radi besprekorno, kod nas možete naći sve što Vam je potrebno! 

Zahvaljujući profesionalnom radu, stručnosti i iskustvu postali smo pouzdan partner u dostavljanju rezervnih auto delova mnogim kupcima! Kvalitet, cene i asortiman auto-delova, stručna pomoć i logistika, usmereni su u cilju ispunjavanja potreba naših klijenata! 

Delovi za Mini Cooper

Izvršite sve  zamene i popravke na vreme, budite sigurni na putu! – Auto delovi za Cooper, Šabac

Sve informacije možete dobiti na navedenim kontaktima!

 

Delovi za Mini Cooper – Šabac

 

 

 

 

Želite da predstavite svoje poslovanje, na inovativniji način i u pravom svetlu? Tu smo da Vam ponudimo pregršt mogućnosti, Vaš Global Media Srbija tim!

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike