Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Dihtovanje stolarije Dival Diht – Šabac

Dihtovanje stolarije Dival Diht – Šabac

Opis

Dihtovanje stolarije Dival Diht – Šabac

 

Dihtovanje drvene stolarije ALU lajsnama Dival Diht

Dival Diht je Vaš pouzdan partner u očuvanju toplote doma i uštedi novca. Naša firma je prisutna na teritoriji cele Srbije, kao i u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Austriji i Nemačkoj.

 

Nudimo vrhunsku uslugu:

  • dihtovanja drvene stolarije,
  • dihtovanje prozora, 
  • dihtovanje vrata aluminijumskim lajsnama,
  • plastificirane alu lajsne u boji Vaših prozora.

 

Dival Diht je osnovan u Šapcu 2008. godine nakon dugogodišnjeg rada i obuke u firmi Pro-Šiks u Beogradu. Naš cilj je bio da rešimo probleme šapčana sa gubitkom toplotne energije, prašinom, bukom i vetrom. Ugradnjom autentičnih profilisanih aluminijumskih lajsni na prozore i vrata, mi štedimo novac našim klijentima, čuvamo toplotu i štitimo ih od buke i prašine.

Dihtovanje stolarije

Dival Diht ima veliki broj stručnih montera koji se trude da u najbržem roku ispoštuju sve zahteve klijenata. Zahvaljujući našem kvalitetu rada, na svaki završen posao dolazi veliki broj preporuka, što nas svrstava u jednu od najboljih firmi ovog tipa u regionu.

Mi smo jedina firma koja ima zvaničnu dozvolu za rad na objektima koji su zaštićeni od “Zavoda za zaštitu spomenika kulture”. U saradnji sa firmom Pro-šiks, udihtovali smo stolariju u preko 25000 objekata na teritoriji Balkana, uključujući privatne kuće, stanove, firme, javne objekte i manastire. Time smo sačuvali veliku količinu toplotne energije, što ujedno čuva naše šume i rudna bogatstva.

Dihtovanje stolarije

Dobili smo pohvale od brojnih javnih ličnosti iz sveta kulture, stručnog osoblja iz očuvanja životne sredine i energetike. Dr. Nevenka Simić iz Loznice je jedan od većih promotera i boraca za očuvanje toplotne energije.

Pored toga, želimo da doprinesemo povećanju energetske efikasnosti u vašem domu. Ugrejna sezona je na pragu i poskupljenja su neizbežna. Upravo zato je dihtovanje drvene stolarije ALU lajsnama najbolji način da sačuvate toplotu i uštedite novac.

 

Dihtovanje drvene stolarije ALU lajsnama Dival Diht

 

Global Media Group

Items Reviewed - 1

5.0Very Good
Ocena
5.0

Jelena

5

5

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike