Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Servis automatskih i manuelnih menjača Šabac – Srećko

 

Servis menjača (Šabac) SREĆKO bavi se remontom svih tipova manuelnih i atomatskih menjača, reduktora i diferencijala. Firma sa tradicijom dužom od 10 godina, specijalizovana za servisiranje, održavanje i popravku:

  • automatskih i manuelnih menjača svih renomiranih proizvođača autobmoila i kombi vozila

U servisu menjača SREĆKO možete dobiti kompletnu dijagnostiku kvara na menjaču vašeg vozila.

Servis automatskih i manuelnih menjača Šabac Servis automatskih i manuelnih menjača Šabac

Tim servisera sačinjen je od profesionalaca koji su obučeni da rade po najnovijim i najsavremenijim metodama, sa svim tipovima vozila. U praksi se oslanjamo na savremene dijagnostike metode, koristeći računarske sisteme.

Remont menjača – Šabac

Remont podrazumeva kompletnu demontažu menjača sa vozila i njegovo rashodovanje na delove,  kako bi se ustanovila ispravnost svakog od njih. Potom se vrši zamena svih zaptivnih elemenata ( dihtunga, semeninga, ležajeva, kućišta i dr.).

Servis menjača Šabac - SREĆKO

Popravka menjača – Šabac

Popravka podrazumeva zamenu oštečenih ili dotrajalih delova, uz naše garancije da zamenske delove i obavljen rad. Bez obzira o kom tipu (manuelni i automatski) menjača se radi možemo u vrlo kratkom roku identifikovati i otkloniti kvar.

Pored svih navedenih usluga vršimo i prodaju novih i polovnih menjača kao i otkup istih.

Za sve obavljene radove dajemo garanciju, za više informacija budite slobodni da posetite naš sajt, kontaktirajte nas putem telefona ili nas posetite lično na navedoj adresi!

 

Servis automatskih i manuelnih menjača Šabac – Srećko

 

Promotivni Video

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike