Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Dijamantsko sečenje i bušenje betona – Dijamant Niš

 

Dijamantsko sečenje i bušenje betona – Dijamant Niš

Firma „Dijamant“ iz Niša bavi se specijalnim građevinskim radovima odonsno, sečenjem armiranobetonskih zidova specijalnim mašinama sa dijamantskim sečivima i testerama. Poseduje višegodišnje iskustvo i specijalno obučene radnike za taj posao.

Dijamantsko sečenje i bušenje betona - Dijamant Niš

Dijamantsko bušenje Niš

Armirano betonska ploča ili zid se može bušiti bušilicama za vibraciono bušenje običnim burgijama i mašinama za kernovanje dijamantskim bor krunama. Običnim burgijama se buše rupe manjeg prečnika, dok se bor krunama buši vrlo precizno, njima se seče i armatura u betonu. Dijamantskim bor krunama buši se od Fi 8-750mm.

Dijamantsko sečenje i bušenje betona - Dijamant Niš

Sečenje zidova Niš

Sečenje armiranog betona se vrši hidrauličnim mašinama koje nose disk sa vidijama i dijamantima (prečnika do 1600mm). Diskovi (testere) seku i armaturu u betonu. Firma „Dijamant“ poseduje više vrsta hidrauličnih mašina (snage 15-30kw). Nude mogućnost sečenja zidova jednostrano do 73cm, a ukoliko je zid pristupačan i sa druge strane moguće do 146cm.

Dijamantsko sečenje i bušenje betona - Dijamant Niš Dijamantsko sečenje i bušenje betona - Dijamant Niš

Ukoliko su Vam potrebne neke od navdenenih usluga, budite slobodni da nam se obratite. Posedujemo dugogodišnje iskustvo u ovoj delatnosti, radimo kvalitetno, profesionalno i efikasno, poštujemo sve dogovore i zahteve klijenata. Naše reference i realizovane projekte možete naći na našem portalu (naveden u kontaktima).

 

Sve dodatne informacije možete dobiti putem navdenih kontakata! 

 

 

Dijamant Niš

Dijamantsko sečenje i bušenje betona

 

 

 

Dobra marketinška strategija pomaže u razvoju poslovanja, što bi se nazvalo develop marketing strategy. Podrazumeva da se marketing strategija razvija u najboljem mogućem pravcu. Kako bi se ti potencijalni problemi digitalnog marketinga izbegli, potrebna je dobra strategija. Informišite se na vreme, kontaktirajte nas, GMG! 

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike