Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Kugle i rozetne od inoxa – Inox Đurić – Paraćin

 

Kugle i rozetne od inoxa Paraćin

Frima Inox Đurić iz Paraćina, bavi se mašinskom obradom metala, izradom prohromskih komponenti. U bogatom asortimanu frime Inox Đurić možete naći:

  • Kugle i rozetne 
  • Držače stakla
  • Lukove
  • Nosače ispona
  • Gelendere 

Kugle i rozetne od inoxa - Inox Đurić Paraćin Kugle i rozetne od inoxa - Inox Đurić Paraćin

Naša firma posluje sa dugogodišnjim iskustvom, radimo pouzdano i kvalitetno. Uvek smo spremni da svojim klijentima izađemo u susret njihovim zahtevima, nalazimo se u Paraćinu, a poslujemo na području cele Srbije. Pratimo sve standarde u okviru našeg poslovanja, kako bi svojim klijentima pružili što bolju uslugu. Posetite nas i uverite se u kvalitet našeg rada i prohromskih elemetana koje izađujemo!

Kugle i rozetne od inoxa - Inox Đurić Paraćin

Prohromski (inox) elementi

 

Prohrom, inox ili nerđajući čelik je moderan i otporan metal, ima široku primenu, otporan je na koroziju, lako se održava, jedna od glavnih odlika mu je dugotrajnost. Veliku primenu ima u izradi ograda, kapija, gelendera, kao i svih pratećih elemenata koje idu uz navede konstrukcije. U potpunosti je orjentisan prema očuvanju prirode, jer se može u potponosti reciklirati. 

Više informacija o našim proizvodima i poslovanju možete dobiti putem navedenih brojeva telefona, ili kontaktom na email!

 

Inox Đurić – Paraćin

 

 

 

Ukoliko želite da saznate više o značaju digitalnog marketinga, postetite naš blog, Vaš Global Media Srbija !

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike