Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

Salon nameštaja – HRAST – Paraćin

 

Sa svojim korenom duboko ukorenjenim u tradiciju i veštinu, salon nameštaja „Hrast“ iz Paraćina predstavlja simbol kvaliteta i izvrsnosti u industriji nameštaja.

Fabrika nameštaja „Hrast“ osnovana je 2001. godine kao samostalna zanatska radionica u Bosilegradu, ali je brzo proširila svoje poslovanje i postala prepoznatljivo ime u proizvodnji tapaciranog i pločastog nameštaja.

Pogledajte naše najtraženije kategorije nameštaja i uverite se u širok spektar proizvoda koje nudimo u našoj online prodavnici :

  • dnevna soba
  • spavaća soba
  • trpezarija
  • predsoblje
  • dečija soba
  • kuhinja kancelarija…

Garnitura Royal Hrast - Paraćin - Fabrika nameštaja

Od 2003. godine, salon nameštaja“Hrast“ se ističe po proizvodnji stilskih garnitura u koži, eko-koži i meblu sa širokim spektrom dezena, boja i modela. Njihova posvećenost detaljima i kvalitetu postala je simbol poverenja za brojne kupce širom regiona. Osetan porast tražnje za njihovim proizvodima na tržištu doveo je do širenja proizvodnih kapaciteta. Sada, sa preko 2500 kvadratnih metara proizvodnog, skladišnog i kancelarijskog prostora, „Hrast“ nije samo proizvođač nameštaja, već simbol uspešnog poslovanja i posvećenosti kvalitetu.

Dečija soba - Hrast - Paraćin Dnevna soba - Hrast - Paraćin

Širok spektar proizvoda fabrike „Hrast“ uključuje sve, od elegantnih garnitura za dnevne sobe do funkcionalnih komada za spavaće sobe i trpezarije. Svaki komad nameštaja izrađen je sa pažnjom i stručnošću koja garantuje dugotrajnost i estetsku privlačnost.

Sa svojom bogatom tradicijom i vizijom za budućnost, salon nameštaja „Hrast“ iz Paraćina ostaje lider u industriji nameštaja. Posvećenost kvalitetu, inovacijama i zadovoljstvu kupaca čini ih prvim izborom za sve one koji traže vrhunski nameštaj za svoj dom ili poslovni prostor.

Francuski ležaj - Hrast - Paraćin

Fabrika nameštaja „Hrast“ predstavlja sinonim za kvalitet, eleganciju i udobnost. Naša strast prema detaljima i posvećenost vrhunskom dizajnu čine nas prvoklasnom destinacijom za sve ljubitelje stilskog i funkcionalnog nameštaja. Posetite nas na adresi Vidovdanska 36 u Paraćinu, i otkrijte zašto je „Hrast“ prva adresa kada je u pitanju opremanje vašeg doma sa stilom.

 Salon nameštaja „Hrast“, kontakt telefon: 064/132-93-86

 

Posetite naš portal Global Media Group 018

Budite u korak sa marketinškim trendovima, oglasite se na pravom mestu – Global Media Srbija!
Pronađite pravu strategiju za oglašavanje Vašeg poslovanja, konkatkirajte nas za više informacija!

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike