Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Armaturne mreže binor nosači – Ljuba Invest Paraćin

 

Armaturna mreža, binor nosači, ekseri, fertgredice, paljena žica –  sve na jednom mestu u Paraćinu!

Građevinsko preduzeće Ljuba Invest pored svoje primarne delatnosti, građevinskih radova i visokogradnje, poseduje svoj poizvodni pogon za izradu građevinskog materijala. Proizvodnju građevinskog materijala vrši za svoje potrebe kao i za potrebe trećih lica, odnosno u prodajne svrhe.

Sve usluge iz oblasi građevinarstva na jednom mestuizgradnja objekata, prodaja, proizvodnja i distribucija građevinskog materijala Ljuba Invest Paraćin!

Armaturna mreža, binor nosači, paljena žica - Ljuba Invest Paraćin Armaturna mreža, binor nosači, paljena žica - Ljuba Invest Paraćin

Armaturna mreža binor nosači Paraćin

Proizvodnja armaturnih mreža različitih dimenzija žice i rasporeda zavarenih šipki žice, koje su već pripremljene i iskalibrisane na nekoj od mašini u pogonu za kalibraciju. Prečnik žice koji se koristi za izradu mreže je od Ø4-Ø8mm, žica za izradu mreže može biti glatka i orebrena.

Armaturna mreža, binor nosači, paljena žica - Ljuba Invest Paraćin

Proizvodnja eksera

Proizvodnja eksera – “svetlo vučena žica”, koja se izvlači i kalibriše na posebnoj liniji. Proizvodnja eksera sa upuštenom i nareckanom glavom vrši se na 4 mašine sa najvećim prečnikom žice od Ø2.5 do Ø6 mm, dužine eksera od 70 do 200 mm. Kapacitet proizvodnje iznosi od 80 do 320 kg/h.

Paljena žica 

Kalibrisana žica dimenzija od Ø1,2 -Ø 4,0 mm ožarena na temperaturi od 730°C, što je time omekša za potrebe rada tesara i armirača na gradilištu.

Armaturna mreža, binor nosači, paljena žica - Ljuba Invest Paraćin

Ukoliko Vam je potreban kvalitetan građevinski materijal, usluge izvođenja građevinskih radova, ili bilo koja druga usluga iz područja našeg poslovanja, slobodno nam sve obratite! Detaljni pregled naših proizvoda i usluga možete naći na našem sajtu. Za sve ostale informacije obratite nam se na navedenim kontaktima!

 

 

Armaturna mreža binor nosači – Ljuba Invest Paraćin

 

 

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike