Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Mašine za isušivanje vlage- Tepih servis – P.K.T. Niš

Zatvoreno

Opis

 

Mašine za isušivanje vlage – Tepih servis – P.K.T. Niš

 

Mašine za isušivanje vlage- Tepih servis – Niš

Tepih servis Eko Fabrika P.K.T. iz Niša, nudi usluge pranja, trešenja i mašinskog isušivanja tepiha. U ponudi je kompletna usluga čišćenja tepiha, najsavremenim mašinama i metodama, tako da je kvalitet usluga zagarantovan! Takođe, pored svega navedenog u ponudi su i mašine za isušivanje vlage.

Brzo, efikasno isušujemo prostor zasićen vlagom. Isušivanje objekata u izgradnji, prilikom adaptacije, magacina i ostalih poslovnih prostora.
Isušivanje prostora je neophodan proces, kada su u pitanju objekti koji su pogođeni poplavama ili drugim oblicima oštećenja od vode.

Mašine za isušivanje vlage Mašine za isušivanje vlage

Svakog dana od ponedeljka do subote od 08-17h tu smo da opravdamo Vaše poverenje, kod nas su Vam na raspolaganju usluge: 

  • Trešenje i usisavanje tepiha
  • Iznajmljivanje mašina za isušivanje vlage
  • Pranje tepiha sa gornje i donje strane istovremeno
  • Centrifugiranje (ceđenje)
  • Tepisi se suše u komori sa najsavremenijim mašinama za izvlačenje vlage iz tepiha, tako da vremenski uslovi nisu bitni. Bez obzira na vremenske uslove Vaš tepih može biti gotov za 3-5 dana.

Mašine za isušivanje vlage Mašine za isušivanje vlage

Pored navdenih usluga čišćenja tepiha, naš servis je na zahtev naših klijenata uveo i dodatne usluge. Novo u našoj ponudi je: iznajmljivanje mašina i ventilatora za izvlačenje vlage, na 24h. Takođe, u mogućnosti smo da Vam ponudimo i  dubinsko pranje tepiha i etisona na terenu! Posedujemo mašine za isušivanje vlage od 40I za 24h do 120I za 24h, kao i turbine i kalofirele za sušenje prostorija od vlage.

Mašine za isušivanje vlage

Proces češćenja u našem servisu prolazi kroz par faza: trešenje i usisavanje, pranje i ispiranje, centrifugiranje, sušenje u komori. 

Naš tepih servis P.K.T. nudi moderan proces čišćenja i sušenja, koji čuva boju vlakana tepiha, pomažući da ostanu čisti i svetli i da izgledaju kao novi! 

Pozovite nas i uverite se u pouzdanost, efikasnost i kvalitet našeg rada! Takođe, možete posetiti i naš poslovni portal i saznati više o našem načinu rada!

 

Sve dodatne informacije možete dobiti putem navedenih kontakata, obratite nam se stojimo Vam na raspolaganju! 

 

 

Mašine za isušivanje vlage- Tepih servis – P.K.T. Eko Fabrika –  Niš

 

 

 

 

 

Potrebna Vam je pouzdana agencija za marketing i konsalting, kontaktirajte nas, stojimo Vam na usluzi, Vaš GMG tim!

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike