Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

Mebl štof ON-EM – Novi Pazar

 

Mebl štof Novi Pazar – ON-EM

Zelite da osvežite stari namestaj? Kod nas ćete pronaći širok izbor prefinjenih i modernih mebel štofova i eko kože, koji će savršeno upotpuniti vaš enterijer. Bilo da želite da osvežite postojeći nameštaj ili da kreirate potpuno novi komad, naša ponuda će Vam pružiti neograničene mogućnosti.

Mebl štof Novi Pazar Mebl štof Novi Pazar

ON-EM mebel štof, je firma iz Novog Pazara. Bavi se uvozom mebel štofova i eko kože za tapaciranje nameštaja iz Turske. Sa dugogodišnjim iskustvom i uspešnim poslovanjem sa vodećim proizvođačima nameštaja u Srbiji i Crnoj Gori, garantujemo vrhunski kvalitet materijala koje imamo u ponudi.

Redovni smo izlagači na Beogradskom sajmu nameštaja već dugi niz godina, jer verujemo da uvek možete naći nešto kod nas što će vam pomoći da iskažete vaš stil. Naši proizvodi su pažljivo odabrani kako bi zadovoljili i najzahtevnije ukuse, pružajući udobnost i dugotrajnost.

Mebl štof Novi Pazar Mebl štof Novi Pazar

Uz nase materijale kombinujte estetiku i praktičnost kako biste stvorili prostor koji odražava Vaš stil, kao i Vašu ličnost. Naši materijali su visokog kvaliteta, izdržljivi i jednostavni za održavanje, pružajući dugotrajnu vrednost za Vaš nameštaj.

Bilo da opremate svoj prvi stan ili preuređujete svoj dom, ON-EM mebl štof je idealno mesto za Vas. Imamo širok asortiman materijala koji zadovoljavaju sve ukuse i generacije. Bez obzira na stil – klasičan, moderan, minimalistički ili nešto sasvim drugačije – mi imamo odgovarajuću tkaninu za Vas.

Uredite svoj dom onako kako to samo vi možete – sa našim vrhunskim tkaninama koje će mu dati posebnu čar i prijatan osećaj. Posetite nas i pretvorite svoje ideje u stvarnost!

Mebl štof ON-EM – Novi Pazar

Global Media Group

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike