Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

Molprevoz DOO – Prevoz putnika i turističke usluge

 

Molprevoz DOO je specijalizirano preduzeće za prevoz putnika i turističke usluge. Osnovano je 1989. godine, od tada se uspešno bavi prevozom putnika i turizmom.

Prevoz putnika - "Molprevoz" Ada

Organizujemo đačke ekskurzije, grupna putovanja, letovanja i zimovanja, iznajmljujemo autobuse za različite tipove putovanja!

 

Organizujemo različite vrste turističkih putovanja, uključujući đačke ekskurzije, grupna putovanja, letovanja i zimovanja. Pored toga, iznajmljujemo naše moderne i komforne autobuse drugim organizacijama, sportskim i kulturno-umetničkim društvima, kao i fizičkim licima.

Prevoz putnika - "Molprevoz" AdaPrevoz putnika - "Molprevoz" Ada

Naš vozni park čine 17 turističkih autobusa, visokopodnih, doubledeckera i mini buseva, svi autobusi su komforni i moderni i redovno servisirani.

Uključujući redovne međugradske linije na teritoriji opština: Ada, Senta i Čoka. Takođe nudimo transfer putnika, radničko-sportske igre i posredovanje u prodaji putničkog zdravstvenog osiguranja.

Ukoliko tražite profesionalnog i pouzdanog partnera za prevoz putnika i turističke usluge, Molprevoz DOO je pravi izbor za vas!

 

Za više informacija budite slobodni da nas kontaktirate! 

 

 

Molprevoz DOO – Prevoz i turističke usluge

 

Global Media 018

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike