Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Prevoz putnika Smederevo – „Tea Travel“

Prevoz putnika Smederevo – „Tea Travel“

Opis

 

Prevoz putnika Smederevo – „Tea Travel“

 

Prevoz putnika Smederevo„Tea Travel“ uspešno posluje od 2005. godine, pruža usluge prevoza putnika autobusima i mini busevima. Svi autobusi i mini busevi se redovno pregledaju i servisiraju, jer nam je bezbednost na prvom mestu. Pored toga sva vozila su dobro opremljena, tako da je udobna vožnja zagarantovana, čak i ako su u pitanju duže relacije.

Prevoz putnika Smederevo - "Tea Travel" Prevoz putnika Smederevo - "Tea Travel"

Iznajmljivanje mini buseva i autobusa – Smederevo

Pored usluga prevoza putnika, koji se realizuje na individualnoj bazi, nudimo i mogućnost iznajmljivanja mini buseva i/ili autobusa. Prevoz do bilo koje destinacije, za veće i manje grupe, sa vozačem. Najam vozila podrazumeva organizaciju prevoza prema vašim željama i potrebama, što znači da sami određujete mesto polaska i vreme polaska kao i rutu kojom želite da putujete.

Prevoz putnika Smederevo - "Tea Travel"

Dugogodišnjim iskustvom i profesionalnošču naših zaposlenih možemo ispuniti sve zahteve tržišta pod vlastitim sloganom: “brze, kvalitetne i pristupačne usluge”!

Poslujemo na području Srbije i inostranstva. Ističemo se profesionalnim radom, korektni smo i uvek poštujemo sve dogovore i vremenske rokove, kao i potrebe i želje naših klijenata! Uvek se trudimo da ispunimo očekivanja naših klijenata, i da im obezbedimo, udoban i bezbedan prevoz po pristupačnim cenama! 

Sve dodatne informacije možete dobiti na navedenim kontaktima, stojimo Vam na usluzi, Vaš „Tea Travel“!

 

 

Prevoz putnika Smederevo – „Tea Travel“

 

 

 

Za informacije o uslugama koje pružamo, posetite naš portal i saznajte više! 

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike