Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Prevoz putnika i robe – Auto servis Fića – Smederevo

Prevoz putnika i robe – Auto servis Fića – Smederevo

Opis

 

Prevoz putnika i robe – Auto servis Fića – Smederevo

 

Prevoz putnika i robe – Smederevo – Kolari

Preduzeće“Fića“ iz Smedereva (Kolari), vrši usluge transporta robe, prevoza putnika, kao i servisa i popravke motornih vozila. Transport različitih vrsta robe, na teritoriji Srbije ali i u inostranstvu, pouzdano i prefesionalno po povoljnim cenama.

Usluge:

  • Prevoz robe/transport u Srbiji i inostranstvu
  • Međugradski transport robe
  • Prevoz putnika u Srbiji i inostranstvu
  • Servis i popravka motornih vozila – Auto servis „Fića“

Prevoz putnika i robe - Auto servis Fića - Smederevo - Kolari

Kad god Vam je potreban pouzdan prevoznik, „Fića“ je tu za Vas! Prevozimo sve tipove robe – nameštaj, sportsku, muzičku, kancelarijsku ili ugostiteljsku opremu i još mnogo toga! 

Naša vozila se redovno servisiraju i čiste, a vozači su iskusni i odgovorni. Nudimo mogućnost prevoz robe na bilo kojoj lokaciji u Srbiji, i inostranstvu. Trudimo da ispunimo sve dogovore i očekivanja, i da usluge prevoza izvršimo u najkraćem mogućem roku.

Prevoz putnika i robe - Auto servis Fića - Smederevo - Kolari

Pored transporta robe, vršimo i usluge prevoza putnika u Srbiji i inostranstvu. Za prevoz putnika koristimo vozila novije generacije, bezbedna, udobna i komforna, idealna kako za duge tako i za kraće relacije.

Auto Servis „Fića“, Kolari – Smederevo 

Posedujemo i svoj auto servis, gde nudimo komplente usluge servisa i popravke putničkih i lakih teretnih vozila. Usluge auto servisa: 

  • Mehanika
  • Elektrika
  • Servis klime
  • Čišćenje DPF filtera i još mnogo toga

Prevoz putnika i robe - Auto servis Fića - Smederevo - Kolari Prevoz putnika i robe - Auto servis Fića - Smederevo - Kolari

Pridružite se velikom broju zadovoljnih klijenata koji sarađivali sa nama i koji nam se uvek vraćaju! Posetite nas, i uverite se u profesionalnost i visoki kvalitet usluga koje pružamo, a sve to po najpovoljnijim cenama!

 

Sve dodatne informacije možete dobiti putem gore navedenih kontakata!

 

 

 

Auto servis – „Fića“

Prevoz putnika i robe – Smederevo – Kolari

 

 

 

 

Ukoliko želite dobre rezultate Vaše marketinške kampanje, odaberite pravu agdenciju! Posetite naš portal i informišite se, Global Media Srbija!

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike