Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Procena štete i veštačenje – FL Bačko Gradište

Procena štete i veštačenje – FL Bačko Gradište

Opis

 

Procena štete i veštačenje – FL Bačko Gradište

 

Procena štete i veštačenje

Agencija FL iz Bačkog Gradišta bavi se procenom vrednosti nepokretnosti, procenom štete na imovini, kao i veštačenjem saobraćajnih nezgoda. FL okuplja strućni tim sudskih veštaka , sa bogatim iskustvom i visokim stručnim i moralnim standardima.

Procena štete i veštačenje - FL Bačko Gradište Procena štete i veštačenje - FL Bačko Gradište

Pružanje usluga na proceni štete, iz osnova osiguranja autoodgovornosti i naplati šteta kod domaćih, kao i kod inostranih osiguravajućih kuća. Nudimo i usluge procene nad pokretnom imovinom i stvarima.

Procena štete i veštačenje Bačko gradište – agencija FL:

  • Veštačenje saobraćajnih nezgoda

  • Procene vrednosti pokretnih stvari

  • Procena vrednosti prevoznih sredstava, poljoprivrednih mašina i dr. 

Procene štete na vozilima

Procene koje radimo na vozilima se zasnivaju na ekonomskim pokazateljima vrednosti štete nastale na vozilu, kao i samu procenu vrednosti vozila. Procena je nezavisna u odnosu na marke, tip vozila, takođe radimo i vanredni tehnički pregled kako bi se utvrdili svi faktori izazivanja štete.

Procena štete i veštačenje - FL Bačko Gradište Procena štete i veštačenje - FL Bačko Gradište

U svom dugogodišnjem poslovanju ostvarili smo uspešnu saradnju sa mnomgim klijentima, takođe i sa osiguravajućim kućama. Cilj nam je na svim svojim klijentima izađemo u susret i da izvršimo uluge u najkaćem mogućem roku.

Ukoliko su Vam potrebne naše usluge, ili neke od njih slobodno nam se obratite tu smo da Vam pomognemo! Za sva pitanja i informacije možete nas kontatirati putem telefona mejla ili nas posetite na navedenoj adresi!

 

 FL – Bačko Gradište

 

 

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike