Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Riblji restoran Novi Sad – Čarda Mačak

Opis

 

Riblji restoran Novi Sad – Čarda Mačak

 

Riblji restoran Novi Sad

Restoran Čarda Mačak je u neposrednoj blizini Dunava, na 5km od centra grada, pravi izbor za predah od užurbane svakodnevice. Prelep prirodni ambijent u kome se možete prepustiti uživanju u ribljim specijalitetima, odličnim domaćim vinima i muzici tamburaša.

U našem restoranu očekuje Vas bogata ponuda pečene i pohovane rečne ribe: som, smuđ, pastrmkaJedina smo čarda koja u svojoj ponudi uvek ima kečige. Takođe kod nas možete probati pravu alasku riblju čorbu, kao i riblji paprikaš, bez kostiju.

Riblji restoran Novi Sad Riblji restoran Novi Sad

Specijaliteti našeg restorana su dimljeni šaran i smuđ a la Orly, koje za Vas spremaju vrhunski kuvari. Pored ribljih specijaliteta za sve ljubitelje mesa pripremamo i najlepše specijalitete sa roštilja! U vinskoj karti nalaze se najbolja fruškogorska vina, koja će upotpuniti Vaš ugođaj!

Riblji restoran Novi Sad - Čarda Mačak Riblji restoran Novi Sad - Čarda Mačak

Tokom letnjih meseci gostima je na raspolaganju prelepa bašta sakrivena u hladu stoletnog drveća.

Takođe, nudimo mogućnost organizovanja svih vrsta proslava: svadbe, rođendani, krštenja, mature, poslovni ručkovi i sl. Kada god želite da se opustite i proverede u jedistvenom ambijentu, uz izvrsnu hranu, piće i pesmu tambusara, posetite nas!

Prepustite se čarima Dunava, u jedinstvenom ambijentu ribljeg restorana Čarda Mačak!

 

Za sve dodatne informacije, kao i za rezervacije i kućnu dostavu, možete nas pozvati na gore navedenim brojevima telefona!

 

Restoran na Dunavu – Čarda Mačak

Riblji restoran Novi Sad

 

 

 

Saznajte više o mogućnostima digitalnost marketinga i aspektima oglašavanja, postetite naš blog, Global Media Srbija!

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike