Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

Stomatoloska ordinacija NaDent – Niš

 

Stomatološka ordinacija Niš

U potrazi za savršenim osmehom? Stomatološka ordinacija NaDent u Nišu je tu da vam pomogne! Naša posvećena ekipa, pod vođstvom iskusne dr. Nadice Vučić, fokusira se na pružanje vrhunskih stomatoloških usluga koje će Vam omogućiti lep i prirodan osmeh koji će osvojiti svet.

Stomatološka ordinacija Niš Stomatološka ordinacija Niš

Sa preko 30 godina iskustva, dr. Nadica Vučić i njen tim donose Vam kombinaciju tradicije i stručnosti. Naša filozofija se bazira na najvišim standardima u stomatologiji, kontinuiranoj edukaciji i saradnji sa vrhunskim zubnim laboratorijama. Bez obzira da li  je potrebno ispravljanje zuba ili restauracija osmeha, mi imamo rešenje koje će Vas osloboditi bilo kakve nesigurnosti.

 

Pored dentalnih usluga, ordinacija NaDent pruza dentalni turizam koji obuhvata:

  • Besplatan prevoz od/do aerodroma
  • Besplatan prevoz od apartmana do ordinacije
  • Rezervisanje smeštaja
  • Pomoć menadžera

Stomatološka ordinacija Niš

Naša moderno uređena ordinacija smeštena je u samom centru Niša, sa dostupnim parkingom. Vaša udobnost nam je bitna, zato smo osmislili prostor koji će omogućiti opuštenu posetu stomatologu. Najsavremenijim stomatološkim metodama i tehnikama, garantujemo da ćete dobiti vrhunsku uslugu koja će prevazići Vaša očekivanja. Bez obzira na vrstu problema, mi smo tu da Vam pružimo tretmane visokog kvaliteta!

 

Kontaktirajte nas danas da zakažete Vaš sledeći pregled!

 

Stomatoloska ordinacija NaDent – Niš

Global Media Group

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike