Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

Toplotne pumpe „Geo-Klima“ – Senta

 

Toplotne pumpe – Senta

Geo-Klima“ iz Sente bavi se prodajom i ugradnjom toplotnih pumpi, kao i ugradnjom klimatizacionih sistema. U ponudi možete naći pumpe širokog spektra rada koje poseduju najsavremenije kompresore, izrađene od najkvalitetnijih materijala. Jednostavne su za postavljanje, obezbeđuju minimalne troškove rada uz niske stope zagađivanje okoline, dok pružaju maksimalan komfor svojim korisnicima.

Toplotne pumpe "Geo-Klima" - Senta

Mogu biti priklučene na bilo koju vrstu centralnog grejanja kao samostalni ili dopunski izvor toplote.Sa našim uređajima možete jeftino i udobro grejati i hladniti svoj stambeni i poslovni prostor, kako u najhladnijim zimskim, tako i u najtoplijim letnjim mesecima.

Naši proizvodi su napravljeni od najkvalitetnijih materijala, po svim standardima EU.

Toplotne pumpe iz našeg asortimana koriste sledeće komponente:

  • Kompresori – Emerson Copeland (USA-UK)
  • Izmejnivači – Swep (SWE)
  • Elektronika – Emerson Dixell (USA-ITA)

Kako radi toplotna pumpa?

Toplotna pumpa je visoko efikasan sistem koji koristi podzemnu vodu da bi obezbedio toplotnu energiju za vaš dom. Ona funkcioniše tako što izvlači toplotu iz podzemne vode koja ima stalnu temperaturu od 13-15°C i koristi električnu energiju da je podigne na željeni nivo od 29-55°C.

Bunarska pumpa prenosi toplotnu energiju iz bunara u toplotnu pumpu, čime se omogućava efikasno grejanje vašeg doma. Uz pomoć cirkulacione pumpe, stvorena toplotna energija se prenosi u grejna tela, što omogućava ravnomerno zagrevanje prostorija.

Kada su grejna tela velike površine, postiže se željena temperatura u sobi čak i sa hladnijom grejnom vodom, što dovodi do dodatne uštede energije. Zahvaljujući visokoj efikasnosti, toplotne pumpe su odličan izbor za ekonomično i održivo grejanje vašeg doma.

Ukoliko želite da smanjite troškove i poboljšate afikasnost doma i poslovnog prostora, razmislite o ugradnji toplotne pumpe koja će koristiti podzemnu vodu kao izvor toplotne energije.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte ili posetite naš poslovni WEB portal, gde možete detaljno pregledati naš asortiman! 

 

Toplotne pumpe „Geo-Klima“ – Senta

GMG Srbija

 

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike