Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Trubački orkestar Požega – Marko Trnavac

 

Trubački orkestar Požega 

Orkestar Marka Trnavca je tu da doprinese dobroj atmosferi i ulepša sve Vaše svečanosti, proslave, veselja! Naš orkestar je osnovan 2014. godine, a predstavljaju nas mladi i talentovani momci pod vođstvom Marka Trnavca. Nastupamo na svim vrstama svečanosti i proslava: svadbe, proslave punoletstva, rođendani, mature, krštenja, koncerti.

Trubački orkestar Požega - Marko Trnavac Trubački orkestar Požega - Marko Trnavac

Repertoar našeg trubačkog orkestra je raznovrstan: izvodimo tradicionalnu i modernu srpsku muziku, balkansku muziku, obrade popularnih pop i rok pesama sa EX-YU prostora i inostrane hitove.  Možemo se pohvaliti da smo osvojili mnoge nagrade na takmičenjima trubačkih orkestara u Srbiji. Nastupali smo na mnogim manifestacijama (Guča) i televizijama: Pink, RTS, TV KCN, TV Grand i dr. 

Trubački orkestar Požega - Marko Trnavac

Nastupamo širom Srbije kao i u inostranstvu. Ukoliko želite da priredite nezaboravnu zabavu i dobru atmosferu na svadbi, krštenju, rođendanu ili nekoj drugoj vrsti proslave, naš orkestar je pravi izbor za Vas! Naše nastupe možete pogledati na našim profilima na društvenim mrežama: facebook, instagram kao i na našem You Tube Kanalu! Takođe, sve informacije o našem orkestru možete naći na našem zvaničnom sajtu(kliknuti ovde).

 

Marko Trnavac

 

 

Pronađite idealan način da promovišete svoje poslovanje, više o tome saznajte na našem blogu, GMG!

Promotivni Video

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike