Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 Čelične konstrukcije i hale – Novi Sad

 

Čelične konstrukcije i hale Art Home Modular Vase su idealno resenje za dom iz snova. Pored standardnih i pokretnih modularnih kuća u ponudi imamo i izradu kompletnih metalnih hala kao i bilo kojeg tipa objekata kojem je osnova metalna konstrukcija.

U ponudi izdvajamo :

  • Metalne i montažne hale
  • Magacini i sportske hale
  • Trgovački centri
  • Razni industrijski skladišni objekti 
  • Proizvodni pogoni
  • Konstrukcije za sportske hale

Posetite naš sajt Art Home Modular

Čelične konstrukcije i hale

Nudimo rešenja za sve vaše zahteve u vezi sa izradom i zavarivanjem različitih vrsta čeličnih konstrukcija i hala na jednom mestu. Uz podršku naših partnera i kapacitetom proizvodnje od preko 5000 tona čeličnih konstrukcija i hala godišnje, u mogućnosti smo da se angažujemo na projektima svih razmera i zahteva, uključujući industrijske objekte, izmenjivače toplote, mostne kranove, objekte javne namene, kao i specijalne konstrukcije poput rezervoara, silosa i cisterni.

Naša kompanija se ističe po pružanju visokokvalitetnih rešenja za čelične konstrukcije i hale. Naš tim stručnjaka posvećen je dizajniranju i izradi prilagođenih čeličnih konstrukcija i hala koje zadovoljavaju vaše specifične zahteve. Bez obzira na to da li su vam potrebne hale za industrijske ili komercijalne svrhe, ili čelične konstrukcije za razne objekte, možete se osloniti na nas da vam pružimo optimalna rešenja. Koristimo najkvalitetnije materijale i savremene tehnike kako bismo vam isporučili čelične konstrukcije i hale koje su izdržljive i funkcionalne.

Art Home Modular – Novi Sad

Preduzeće“Art Home Modular“ iz Novog Sada predstavljaju kvalitetna i inovativna rešenja za vaša građevinska ulaganja vezana za čelične konstrukcije i hale po meri. Naša stručnost u oblasti čeličnih konstrukcija omogućava nam da izgradimo hale, magacine, trgovačke centre i druge objekte uz visok stepen preciznosti i efikasnosti. Kroz naše usluge možete dobiti robustne i dugotrajne konstrukcije koje su prilagođene vašim specifičnim potrebama. Bilo da je reč o skladišnim objektima, proizvodnim pogonima ili sportskim halama, posvećeni smo pružanju izvanrednih rezultata.

Naša predanost kvalitetu i klijentima čini nas pouzdanim partnerom za sve vrste projekata. Radujemo se saradnji s vama i pružanju vrhunskih usluga čeličnih konstrukcija i hala po meri. Od početnog koncepta do konačne realizacije, „Art Home Modular“ vam nudi kompletna rešenja za vaše građevinske projekte.

Posetite naš portal Global Media Group 018

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike