Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Grubi građevinski radovi – Novi Sad

 

Grubi građevinski radovi – Novi Sad

MŽS Gradnja iz Novog Sada, bavi se izvođenjem grubih građevinskih radova od temelja do krova, kao i mašinskim malterisanjem. 

Usluge grubih građeviskih radova: 

  • Izrada konstrukcije
  • Zidanje
  • Malterisanje
  • Limarski radovi
  • Fasaderski radovi
  • Izrada krova

Grubi građevinski radovi - MŽS Gradnja Novi Sad

Poslujemo dugi niz godina, ostvarilimo uspešnu saradnju sa mnogobrojnim klijentima, učestvovali u izdgradjni mnogih objekata različitih namena. U prilici smo da klijentima ponudimo usluge izgradnje stambenih (stambene zgrade, kuće) i nestambenih (poslovni prostor i dr.) objekata.

U mogućnosti smo da realizujemo projekte različitih obima i zahteva.

Grubi građevinski radovi - MŽS Gradnja Novi Sad Grubi građevinski radovi - MŽS Gradnja Novi Sad

Radove izvodimo pouzdano, brzo i efikasno, postujemo sve standarde, dogovore i vremenske rokove. Pored grubih građeviskih radova i visokogradnje, vršimo i unutrašnje radove – mašinsko malterisanje, kao i fasaderske radove. Poslujemo u Novom Sadu, okolini, i na teritoriji cele Srbije. 

Ukoliko su Vam potrebne naše usluge, kontaktirajte nas i uverite se u profesionalnost, kvalitet i postojanost našeg rada, otvoreni smo za sve klijente!

Sve dodatne informacije možete dobiti na naznačenim kontaktima!

 

 

MŽS Gradnja – Novi Sad

 

 

Učinite da se vaši proizvodi ili usluge promovišu na više digitalnih medija,  pretraživača, društvenih mreža, kao i drugih platformi. Na taj način možete dopreti do velikog broja korisnika i predstaviti se na željeni način. – Global Media Group tim!

Items Reviewed - 1

5.0Very Good
Ocena
5.0

Zeljko Lepojevic

5

Dobro vece! Ja sam Zeljko Lepojevic iz Backe Palanke. Ja imam temelje i izlivenu tu prvu plocu na njima dimenzija 11000×7000 . Trebalo bi da se ozida prizemlje i sprat sa plocom tj do krova . Da li radite takve vrste gradj.usluga. Unapred zahvalan na odgovoru

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike