Pretraga
Dodaj Oglas
Rs

Opis

 

Metalne konstrukcije i inox ograde – Inox Deluxe Novi Sad

 

Metalne konstrukcije i inox ograde – Novi Sad

Firma Inox Deluxe iz Novog Sada bavi se izradom metalnih konstrukcija i proizvodnjom ograda od inoxa. U proizvodnom pogonu Inox Deluxe-a možete naći: kapije, ograde, tuš kabine, nadstrešnicee, pergole, kostrukcije za stepeništa, gelendere i drugi proizvodi od gvožđa.

Metalne konstrukcije i inox ograde Metalne konstrukcije i inox ograde

Od svog osnivanja neprestano ulažemo i širimo svoju ponudu. Raspolažemo sa značajnim proizvodnim kapacitetima, kao i sa osposobljenim stručnim kadrovima koji u potpunosti ispunjavaju kriterijume i želje naših klijenata.

Dobru poslovnu saradnju sa klijentima ostvarili smo na osnovu proizvodnje kvalitetnih proizvoda. Zbog svog načina poslovanja i ispunjavanja svih dogovora, broj klijenata nam se povećava i samim tim naš posao se širi.

Metalne konstrukcije i inox ograde

Koje materijela koristimo?

Osnovni materijal za izradu naših proizvoda je prohrom (inox), koji ima izuzenta tehnička svojstva, veoma je trajan, elegantan, cvrst, moderan. Zbog svih navedenih svojstava prohrom je kompaktibilan sa mnogim građevinskim materijalima. Lako se uklapa u detalje urađene u staklu, drvetu, pleksiglasu, medijapanu i sl.

Metalne konstrukcije i inox ograde

Ukoliko su Vam potrebni neki od navedenih proizvoda i usluge montaže, budite slobodni da nam se obratite, stojimo Vam na raspolaganju!

 

Za više informacija obratite nam se putem navedenih kontakata ili posetite naš poslovni portal! 

 

Izrada i montaža metalnih konstrukcija i ograda od inoxa – Novi Sad

 

Inox Deluxe 

 

 

 

Svakom savremenom poslovanju potrebno je dobro oglašavanje, postetite naš portal, sekciju usluge sajta i saznajte više o marketinškim paketima koje nudimo, GMG Srbija! 

Galerija Slika

Vaša email adresa je sigurna sa nama.
Ocena
5.0 Vaša ocena
Dodaj Slike